Blog

Jak HINT pomáhá společnosti I Love Hummus?

Případová studie
Společnost I love Hummus je rodinná firma, která se zabývá výrobou cizrnových pomazánek zvaných hummus. Své pomazánky dodává do více jak 600 maloobchodů po celé ČR, do restaurací či firem.

Stav teplot mnoha chladích boxů a lednic pro uskladnění pomazánek hlídala ručně zapisováním dat do sešitů a následně do tabulky v Excelu, práce byla časově náročná a mohlo dojít i k překlepu. Tato ručně zapsaná tabulka následně sloužila jako podklad pro splnění standardů IFS.

Proto firma I love Hummus oslovila společnost Hexio a osadila veškeré chladicí boxy a lednice, kde jsou pomazánky po výrobě skladovány, jednotkami pro vzdálený monitoring provozních údajů, které odesílají data do cloudové platformy Hexio, kde jsou tato data dále vyhodnocována.

Vedení společnosti či technici I love Hummus následně mají v přehledné webové aplikaci k dispozici živé informace o teplotách lednic či otevřených dvířkách. Mohou tak sledovat jejich stav, provádět základní diagnostiku případných problémů online bez nutnosti výjezdu. Díky prediktivní analytice dochází i ke snížení finančních nákladů na provoz chladicích boxů.

Získaná data jsou dlouhodobě a bezpečně ukládána v big-data databázi, což umožňuje provádět analýzu dat a procházet historická data.

Následný report ze získaných dat ve formátu csv či grafu slouží jako podklad pro IFS standardy, účetní a vedení společnosti.

Společnost I love Hummus může nyní poskytovat kvalitnější výrobky a mít jejich výrobu i uskladnění plně pod kontrolou i z domova či kanceláře.
Made on
Tilda